Algemeen

kaart

“Le Village Naturiste” is ontstaan uit de flower-power periode eind de jaren 60. Het is een uniek dorp in de wereld vandaar dat het een wereldwijde aantrekking heeft. Men vindt hier bijgevolg mensen vanuit alle windstreken, van het Verre Oosten en Australië over Zwart Afrika tot Canada in het Hoge Noorden.

Naast de bekende zandstranden is er een bruisend nachtleven. Restaurants, danscafés, trendy clubs, gezellige terrasjes,... aan verscheidenheid geen gebrek.

Kijken en bekeken worden is hier de gewoonste zaak van de wereld, om dit motto de hemel in te prijzen zijn er vele boetiekjes waar je nét dàt vindt waar je al lange tijd naar op zoek bent.

In dit naturistendorp dat deel uitmaakt van het Franse Le Cap d’Agde hebben we vier vakantieverblijven te huur!

Cap d’Agde is gelegen op iets meer dan 1000 km van Brussel en is goed bereikbaar:

  • met de wagen (11 uur) autosnelweg tot ca 15 km van de bestemming
  • met de TGV (8 uur) stap je af in het treinstation te Agde op ca 8 km van de bestemming
  • met het vliegtuig (1,5 uur) kan je landen op het vliegveld van Beziers-Agde op 17 km afstand of Montpellier op 60 km afstand

Onze verblijven zijn allen gelegen op een 100-tal meter van het zandstrand aan de Middellandse Zee.

We verhuren zonder tussenpersonen wat wil zeggen dat er geen dure makelaarslonen dienen bijgeteld te worden.

Ook dossierskosten zijn bij ons onbekend. Onze verhuurprijs is jullie huurprijs!

kaart
overzicht
port nature 557

Aangezien we rechtstreeks met de huurders handelen dient er een zekere vorm van wederzijds vertrouwen te zijn. U kan ervoor kiezen de sleutels bij ons in België op te komen halen of we kunnen deze per aangetekend schrijven opsturen.

We zijn trots U een kwaliteitsvolle poetsdienst te kunnen aanbieden. Verkies je echter om zelf in te staan voor de eindschoonmaak, dan kan dit vanzelfsprekend ook. U dient er dan natuurlijk voor te zorgen dat het verblijf perfect gereinigd is bij vertrek zodat de volgende huurder zich direct kan onstressen en een zorgeloze vakantie kan aanvatten.

Bij reservatie zal een overeenkomst worden opgemaakt. Hier zal de te betalen huursom op vermeld staan. De reservatie is slechts definitief wanneer het voorschot ( de helft van de huurprijs) bij ons is toegekomen. Een waarborg van 250,00 € zal bijgeteld worden. Deze waarborg wordt ten laatste 30 dagen na het einde van de huurperiode teruggestort, indien er geen gebreken zijn vastgesteld.

Half mei organiseren we een ontmoetingsnamiddag bij ons thuis in België waar we al onze huurders voor komend seizoen uitnodigen. Het is steeds een gezellige boel waar we alle praktische informatie kunnen meegeven. U merkt het we zijn geen verhuurbedrijf maar mensen die jullie reeds van voor het vertrek in de watten willen leggen.

port nature 553

Er dient steeds minimaal één week gehuurd te worden, in principe van zaterdag tot zaterdag. Aankomst vanaf 15 uur vertrekuur is om 10 uur voor zij die laten poetsen, zij die zelf poetsen dienen om 13 uur klaar te zijn. Indien u met de voor- of nakomende huurders, die U zelf aanbrengt afspreekt om beiden bv. anderhalve week te huren is dit voor ons zeker geen probleem.

10 dagen voor afreis kan men eventueel nog aansluitend per dag bijhuren, dit zowel voor of na de gehuurde periode (enkel indien het dan nog vrij staat). Zo kunnen de drukke zaterdagen op de Franse wegen eventueel vermeden worden of kunnen jullie, jullie verblijf beter afstemmen op de aankomst- of vertrekuren van trein of vliegtuig.